Wiarygodność pewnego sklepu internetowego.

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • bryko
    Drive
    • 2007
    • 45

Zamieszczone przez lesiu
    Interesuje mnie wszystko na temat chipu do O1 1.9TDI ASV tzn. moment, KM, osiągi, cena, u kogo montaż i w jaki sposób. No i czy jest jakieś ryzyko uszkodzenia silnika i wpływ chipa na żywotność motoru.

to chyba jeden z najlepiej rozpracowanych tematów w dziale "tuning" wystarczy POSZUKAĆ :diabelski_usmiech
  • Rudi
    Ambiente
    • 2006
    • 195
    • Octavia II combi (1Z5)
    • AXR 1.9 TDI PD 101 KM
    • CAYC 1.6 TDI CR 105 KM

Chodzi mi o TEN sklep.
    Dlaczego pytam? Niby wszystkoł cacy , stronka ładna, ceny bardziej niż normalne ale kontaktu z firmą nijak nie można nawiązać. Jest adres mailowy , jest telefon i nic. Cisza jak po smierci organisty. Jak dla mnie dziadostwo więc nie uśmiecha mi się wysłać parę setek pajacowi który nie odpisuje na zapytania i nie odbiera telefonu. Kupował ktoś u niego ?

Pozdrówki
    Rudi
    W wyborach miss, stwierdzenie "Dać za wygraną" nabiera zupełnie innego znaczenia.

Komentarz

• Maicroft
      Moderator
      S_OCP MemberModeratoRS
      • 2004
      • 25757
      • Audi

Delikwent z tego sklepu kiedys pisal na naszym forum. Zadzwon w przyszlym tygodniu, moze teraz ma urlop
      Spritmonitor.de

Komentarz

• Rudi
        Ambiente
        • 2006
        • 195
        • Octavia II combi (1Z5)
        • AXR 1.9 TDI PD 101 KM
        • CAYC 1.6 TDI CR 105 KM

Zamieszczone przez Maicroft
        Delikwent z tego sklepu kiedys pisal na naszym forum. Zadzwon w przyszlym tygodniu, moze teraz ma urlop
        No może i ma urlop tylko że dobijam się już ze 3 tygodnie i nic. W międzyczasie ceny i oferta uległy zmianom a odzewu brak.
        W wyborach miss, stwierdzenie "Dać za wygraną" nabiera zupełnie innego znaczenia.

Komentarz

Pracuję...